Van relatiebeheer naar Microsoft 365-trainer. Een verdieping van mijn professionele reis1 min gelezen

,
2source4 - Slide Post - Paul Vreeker

Paul Vreeker werkt inmiddels elf jaar bij 2source4. Saai? Zeker niet. Bij 2source4 is altijd ruimte om je te ontwikkelen. Naast deze rol, gaat Paul zich ook toeleggen op het geven van Microsoft-trainingen bij onze klanten. In deze blog licht Paul deze stap toe.  

Mensen met elkaar verbinden  

Relatiebeheer is een vakgebied waar ik heel blij van word. Hoe meer mensen ik ken binnen een organisatie, des te meer waarde ik kan toevoegen. Waarde voor mijzelf, voor 2source4, maar zeker voor onze relaties. Door de juiste mensen met elkaar te verbinden, help ik onze relaties om te groeien en succes te behalen. Naast deze rol, ga ik nu stappen zetten in een betrekkelijk nieuwe richting. Ik ga aan de slag als Microsoft 365-trainer. 

Waarom Microsoft 365trainer? 

In een wereld waar digitale transformatie steeds belangrijker wordt, speelt Microsoft 365 een niet te onderschatten rol in de productiviteit en samenwerking binnen organisaties. Toch zien wij dat organisaties lang niet het maximale halen uit de Microsoft 365-omgeving. Door mijn kennis en ervaring te delen, wil ik organisaties helpen het onderste uit de digitale kan te halen. Zo maximaliseer je niet alleen je potentieel, maar zorg je ook dat je alles uit je IT-investering haalt. 

Het beste van twee werelden 

Dit betekent zeker niet dat ik afscheid neem van relatiebeheer. Ik zie het eerder als een uitbreiding van mijn huidige rol. Door de kennis die ik heb van de organisaties waar wij mee samenwerken te combineren met mijn kennis van Microsoft 365, kan ik bruggen slaan: bruggen tussen de dagelijkse praktijk van een organisatie en de onbekende mogelijkheden van het Microsoft-landschap. 
 
In een volgende blog ga ik in op hoe je als organisatie meer kunt halen uit je Microsoft -omgeving. 

Geïnspireerd? 

Wil je het meeste halen uit je Microsoft 365-omgeving? Wij staan klaar om je alles te vertellen over de mogelijkheden en hoe het jou en je medewerkers kan helpen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe de moderne werkplek jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen!

Klik hier om een afspraak te maken.