Het gaat niet om de technologie, het gaat om de vrijheid

Onze toekomstbestendige oplossingen geven organisaties en hun medewerkers de digitale vrijheid en ruimte om – veilig en duurzaam – te groeien.

Wij zijn een IT-partner die technologie verbindt met jouw business. Bij 2source4 praten we liever over oplossingen, kansen en toekomstplannen en dat daar technologie voor nodig is, is een logisch gevolg. Wij willen weten waar jullie hart sneller van gaat kloppen en wat de bedrijfsdoelen zijn. Dan leveren wij daar een toekomstbestendige oplossing bij die samenwerken ondersteunt, zónder in te leveren op veiligheid. Het gaat immers niet om vandaag, het gaat om waar je morgen naar toe wilt.

Technologische oplossingen vind je overal, onze passie, onze aanpak en ons vermogen om echt te verbinden met onze relaties, daar zit het verschil.

Over 2source4

2source4 is een IT-bedrijf, maar niet zomaar een IT-bedrijf. Wij vinden dat technologie moet passen als je favoriete jeans. Je moet je er vrij in voelen en alle bewegingsvrijheid hebben om veilig te kunnen groeien. Een prettige IT-omgeving begint wat ons betreft met luisteren. Niet alleen naar de directie, maar vooral naar de mensen op de werkvloer. Zij maken je bedrijf en moeten dealen met de uitdagingen van het dagelijks werk. Samen onderzoeken we met een professionele en frisse blik de digitale toekomst van jouw organisatie en de ontwikkelingen binnen de branche. Zo zorgen we ervoor dat de investeringen ook morgen nog waardevol zijn.

Microsoft Solution Partner

Als Microsoft Partner kent ons team alle ins en outs van de Microsoft-technologie. Wij weten hoe we de optimale oplossingen neer kunnen zetten die past bij jouw business.

Zo werken wij

Ons team is onze kracht. Enthousiasme, persoonlijke groei en je vrij voelen, dat is ook wat centraal staat in ons eigen team. We hebben dan ook een platte structuur en een open cultuur binnen ons team, waar niemand ‘de baas’ is, maar we allemaal als team samenwerken. Dat betekent ook dat je je eigen verantwoordelijkheid moet nemen. Bij 2source4 ben je regisseur van je eigen succes. We stellen onszelf en elkaar voortdurend voor nieuwe uitdagingen en dankzij onze Microsoft-certificeringen en andere kennisontwikkeling, onze innovatiekracht en ons samenwerkend vermogen gaan wij verder waar anderen stoppen.

Geïnspireerd?

Wil jij ook ervaren hoe digitale vrijheid smaakt? Ons team komt graag een keer langs om te luisteren. We horen graag waar jouw hart sneller van gaat kloppen en met welke elementen we jouw medewerkers nog happier kunnen maken.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws
Volg ons op de socials

Volg ons op de Socials

9,4/10

Klanttevredenheid

28 Medewerkers
20 IT-Specialisten

Een uitdaging of vraagstuk? Neem contact met ons op!

+24 Jaar ervaring

Ontdek de beschikbare vacatures

Word ook lid van ons team

Ons team breidt voortdurend uit, kandidaten voor een van de functies die het beste bij uw ervaringen passen. Als je de juiste niet vindt, kun je het nog steeds doen.

Onze doelen?

Aan uw behoeften te voldoen

Om de doelen te bereiken, vertrouwen we op de beste merken op de markt en worden we voortdurend op de hoogte gehouden van het laatste nieuws om u vooraf te voorzien van geavanceerde technologieën en oplossingen.

  • Totale ondersteuning

  • Deskundig advies

  • Beste merken

2source4 - Center the Goal 2

We laten anderen voor ons spreken

Wat ze over ons zeggen

logo Amac - review 2source4

“2source4 heeft niet alleen de kennis, maar ook de ervaring en kunde in huis om ons te adviseren en met nieuwe oplossingen te ondersteunen”

logo Martinus College - review 2source4

“2source4 gaat heel grondig te werk met de aanpak van een Security Scan. Hierdoor werden wij op precies het goede moment met onze neus op de feiten gedrukt”

logo idcollege - review 2source4

“Cyber Security is een hot topic op het gebied van beveiliging voor nu en in de toekomst. 2source4 heeft uitstekend bijgedragen aan de kennis van de ICT-specialisten van de toekomst en gaf een goede workshop”

logo CSG Dingstede - review 2source4

“Sinds de keuze van onze Cloud only strategie 7 jaar geleden is de samenwerking met 2source4 ontstaan.

Kennis, rust en professionaliteit hebben geleid tot succesvolle projecten en tevreden collega’s.

Het meedenkend vermogen bij het verder ontwikkelen van onze visie is zeer waardevol. Zo worden we opnieuw uitgedaagd en ondersteund om IT aan te sluiten op de bedrijfsvoering.”

– Richard Nellestein, IT-Manager

Alleen het beste voor jouw IT-omgeving!

Onze Partners

2source4 - Partner Microsoft Icon 5
2source4 - Partner Microsoft Icon - Security
2source4 - Partner Lenovo Icon
2source4 - Partner HP Icon
2source4 - Partner Hewlett Packard Icon
2source4 - Partner Aruba Icon

Wil jij ook digitale vrijheid ervaren?

Neem contact met ons op

Bel nu

Klik op de onderstaande knop

Stuur een bericht

Klik op de knop hieronder

Of kom langs

Stel hier de route in