‘Ik heb me vanaf dag één integraal onderdeel van het team gevoeld’2 min gelezen

‘Ik voelde me direct integraal onderdeel van het team'

De Italiaanse Andrea Auriuso begon zijn carrière als designer en socialmediamanager in Calabrië, maar koos in 2022 voor Nederland. In deze blog vertelt Andrea over zijn vroege start in digitale marketing, over zijn ervaringen bij 2source4 en hoe hij zijn vaardigheden in digitale marketing en informatiebeveiliging heeft weten te verdiepen.

Van Calabrië naar Amersfoort

Ik begon mijn carrière als designer en socialmediamanager in Calabrië, Italië. In mei 2022 maakten mijn familie en ik de move naar Nederland. Een dierbare vriend en voormalige collega van mijn vader, Luca Parise, had ons verteld over zijn positieve ervaringen met jullie land. Na een verkennende vakantie en een paar spannende maanden, besloten we ons hart te volgen en in maart 2022 naar Nederland te verhuizen. Daarmee begon een spannend, maar mooi avontuur.

Mijn digitale marketingpad

Mijn carrière in digitale marketing begon al vroeg. Toen ik 14 was, werkte ik al in ons familiebedrijf en ontwikkelde ik een passie voor digitale marketing. Onder de bezielende leiding van mijn vader ontwikkelde ik vaardigheden in verschillende gebieden, van website- en e-commerce-creatie tot branding en van socialmediabeheer tot grafisch ontwerp. Daardoor groeide ik zowel professioneel als persoonlijk en leerde ik al snel hoe belangrijk het is in deze dynamische sector om je voortdurend aan te kunnen passen.

Vertrouwen en kansen: mijn ervaring bij 2source4

Twee jaar geleden kwam ik bij toeval met 2source4 in aanraking. Ik zocht een omgeving waar ik mezelf blijvend kan uitdagen en 2source4 had een leuke rol als webdeveloper. Een kans om niet alleen mijn expertise in te zetten, maar ook om mijn vaardigheden uit te breiden.

Vertrouwen vanaf dag één

Zodra ik hier begon, kreeg ik alle vertrouwen van het team. Dat blijkt wel uit het feit dat ik al heel wat uitdagende projecten heb mogen uitvoeren, zoals de rebranding van de huisstijl en website van 2source4 en de creatie van heel wat grafische materialen. Ik heb me vanaf dag één echt een gewaardeerd en integraal onderdeel van het team gevoeld.

Professionele groei

Na twee jaar werken bij 2source4, ben ik professioneel flink gegroeid. Ik heb mijn vaardigheden in digitale marketing verder kunnen ontwikkelen, maar mezelf ook ontwikkeld op het vlak van cybersecurity. En, geloof het of niet, ik heb zelfs Nederlands geleerd! Wat mij betreft een superbelangrijk aspect om echt te kunnen integreren in het leven en de cultuur van Nederland.

Innoveren en ontwikkelen centraal

Wat ik het meest waardeer aan werken bij 2source4, is de leuke sfeer en het feit dat je voortdurend wordt aangemoedigd om te groeien, op professioneel gebied, maar ook persoonlijk. Innovatie en ontwikkeling vindt iedereen hier belangrijk. Daardoor heb ik nieuwe vakgebieden kunnen ontdekken, zoals digitale beveiliging, en heb ik mijn managementvaardigheden kunnen verfijnen. Zo kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de doelstellingen van 2source4.

Blik op de toekomst

Van het zonnige Italië naar het innovatieve en gastvrije Nederland: het was een reis vol ontdekkingen en groei, zowel persoonlijk als professioneel. Bij 2source4 kan ik mijn liefde voor digitale marketing in de praktijk brengen in een internationale context. Ik heb mijn grenzen verlegd en nieuwe horizonten verkend. Ik ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen en kijk uit naar alles wat nog komen gaat.

Ook deel uitmaken van ons team?

Ben jij ook op zoek naar een omgeving waar groei, innovatie en samenwerking centraal staan? Een team waar iedereen welkom is en waar je de ruimte hebt om jezelf te zijn? Kijk dan eens bij onze vacatures. Wie weet zit er iets voor je tussen!