Kom jij ons team versterken? Bekijk onze vacatures | 2source4

IT is mensenwerk

Direct, open, eerlijk, afspraak is afspraak, de klant centraal, snel & flexibel prettig zaken doen. Krijg je er al zin in? Dan adviseren wij je om snel verder te lezen, want dit is precies waar wij voor staan.

Wat wij doen

Wij zijn een IT partij met de focus op de moderne werkplek. Samen met het team dragen wij de zorg voor onze klanten, zodat elke gebruiker kan excelleren in zijn of haar werk. Dit maken wij mogelijk door het opzetten en beheren van een betrouwbare, veilige en productieve IT-omgeving in de Microsoft suite. Ons ultieme doel is een happy user..

Vacature | SharePoint & Teams Consultant

 

Hoe schep ik orde in de chaos? Waar beland al mijn data? Hoe zorg ik ervoor dat mijn mensen bij gegevens kunnen die zij nodig hebben? Zijn dit vraagstukken waarmee jij organisatie graag helpt om de structuur en rust weer te vinden. Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bekijk vacature »

Vacature | Microsoft Security & Compliance Engineer

 

Heb jij een neusje voor het spotten van risico’s? Pak je deze graag aan om ze te minimaliseren, door bijvoorbeeld data, apparaten en identiteiten te beveiligen? Én kijk je graag verder dan risico’s van vandaag? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bekijk vacature »

Vacature | Medior servicedesk medewerker

 

Help jij graag mensen die uitdagingen ervaren op hun IT omgeving? Ben jij graag het eerste aanspreekpunt om te kijken hoe je mensen het beste van dienst kan zijn? Dan zijn wij opzoek naar jou! Wij zijn opzoek naar een collega die ons servicedesk team komt versterken!

 

Bekijk vacature »

Vacature | Senior Systeem Beheerder

 

Wat is de status van de IT-omgevingen bij onze klanten? Zijn er potentiële risico’s of hoe kan ik de IT-omgeving verbeteren? Zijn dit vragen die jou bezighouden? Ben jij altijd op zoek naar het antwoordt voor de vraag van de klant er is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Bekijk vacature »

Staat jouw ideale functie er niet tussen?