Microsoft Surface Pro 4: tablet en laptop in één

Ideaal voor werkende reizigers, scholieren en creatievelingen

 

Maak gebruik van de introductieactie van de Microsoft Surface Pro 4!

actie-2source4-surface-pro-4

Twijfelt u tussen een laptop of een tablet? Dan is de Microsoft Surface Pro 4 echt wat voor u. Dit is een 2-in-1 PC die het gebruiksgemak van een tablet combineert met de voordelen van een laptop. Ideaal om snel even iets op te zoeken, uw ideeën ‘op papier’ te zetten, een verslag te typen of een offerte op te maken.

Accessoires

De Microsoft Surface Pro wordt standaard geleverd met een bijpassende typecover en de Surface Pen. Deze u kunt gebruiken om direct op het scherm mee te schrijven, markeringen te maken en te navigeren. Het keyboard is los aan te schaffen.

Met of zonder keyboard?

Elk type gebruiker heeft andere behoeften. Om u een handje te helpen bij het beslissen of u wel of geen keyboard bij de Surface Pro 4 aan wilt schaffen, hebben wij verschillende situaties voor u op een rijtje gezet.

  • Ik ben op zoek naar een laptop

Voor wie op zoek is naar een laptop, raden wij aan om zeker het keyboard erbij aan te schaffen. De Surface Pro 4 is speciaal ontwikkeld om voor beide doeleinden gebruikt te worden. Met het keyboard maakt u dan ook optimaal gebruik van alle functionaliteiten. En als u veel moet typen dan werkt het ook gewoon fijner en sneller met een keyboard.

  • Ik ben op zoek naar een tablet

Dan is de Microsoft Surface Pro 4 prima te gebruiken zonder keyboard. U kunt deze later alsnog aanschaffen als u merkt dat u de tablet toch ook graag als laptop gebruikt voor bijvoorbeeld het verwerken van lange teksten, het maken van presentaties of het versturen van e-mails. Dat kan natuurlijk allemaal ook zonder keyboard. Maar we horen vaak dat klanten het prettiger vinden om hiervoor een keyboard te gebruiken.

  • Ik gebruik nog een andere laptop/vaste computer

Dan kunt u ervoor kiezen om deze enkel als tablet te gebruiken. Dan schaft u geen keyboard aan en gebruikt u de Surface Pen als notitie- en navigatietool.

  • Ik zoek een PC die geschikt is voor het bewerken van diverse media

Ik hoor u al denken: “Kan de Microsoft Surface Pro 4 wel bewerkingsprogramma’s als Adobe® Creative Cloud aan?” Jazeker! Of u nu houdt van foto’s bewerken, schetsen, muziek maken of geweldige video’s opnemen en te editen, met Surface Pro 4 beschikt u over al het vermogen dat u nodig heeft om uw creativiteit de vrije loop te laten.

De keuze of u wel of geen keyboard hierbij aanschaft is geheel afhankelijk van uw gebruik. Wilt u hem naast voor het bewerken van media ook gebruiken voor administratieve zaken? Dan is een keyboard wel erg handig. Maar als u hiervoor al een vaste of laptop heeft, dan is de Surface Pro 4 ideaal om gewoon als tablet bij u te dragen. Om bijvoorbeeld even snel een schets te maken of iets aan een klant, collega of klasgenoot te laten zien.

  • Ik wil PC’s aanschaffen voor mijn medewerkers

Werken uw medewerkers wel eens thuis, onderweg of op locatie bij een klant? Dan is de combinatie van mogelijkheden die de Surface Pro 4 biedt ideaal. Voor een optimaal gebruik raden wij aan ook een keyboard aan te schaffen, denk bijvoorbeeld aan alle dagelijkse administratieve zaken. Met keyboard is hij nog steeds heerlijk licht en gemakkelijk te vervoeren.

Surface as a Service voor scholen en bedrijven

Wij bieden bedrijven en scholen de mogelijkheid om Surface as a Service af te nemen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Vragen over de Surface Pro 4?

Staat uw situatie er niet bij of heeft u een vraag over de Surface Pro 4? Stel uw vraag via +31 33 299 0994 of stuur ons een e-mail.

Demo aanvragen

Maak gebruik van de introductieactie van de Microsoft Surface Pro 4!

Wilt u graag kennismaken met de Surface Pro 4? Vraag dan nu een demo aan via onderstaand formulier.