Intelligence & Analytics: Realtime inzicht in uw bedrijf | 2source4

Ondernemen op basis van de toekomst

Wilt u realtime kunnen zien hoe het met uw bedrijf gaat? Wilt u data van diverse bronnen aan elkaar kunnen koppelen om conclusies te kunnen trekken? Wilt u ondernemen op basis van de toekomst in plaats van data uit het verleden?

Maak dan gebruik van onze oplossingen op het gebied van Intelligence & Analytics.

Inzichten en causale verbanden aantonen met Business Intelligence

Onze Business Intelligence (BI) oplossingen zetten alle data uit diverse bronnen die in iedere organisatie aanwezig zijn om in gedetailleerde analyses en duidelijke, interactieve rapporten. Deze inzichten en verbanden kunnen organisatiebreed en op ieder device worden gedeeld, om iedere collega de juiste informatie te kunnen bieden voor het maken van de juiste beslissing.

Machine Learning: het dashboard van uw organisatie

Met onze Machine Learning oplossingen kunt u realtime zien hoe het gaat met uw organisatie en voorspellingen maken voor de toekomst. Denk aan de bezetting van een winkel op basis van historische gegevens. Of wat u heeft uitgespaard op basis van eerdere kwartalen. Onze oplossingen koppelen allerlei data uit meerdere bronnen, zoals: ERP, CRM, servers, het weer, bezoekersaantallen en omzetcijfers. In plaats van achteraf conclusies trekken kunt u bijvoorbeeld voorspellen hoe u marketing moet bedrijven of processen moet automatiseren.

Meer weten?

Luuk van den Ende, Relatie Manager

luuk.van.den.ende@2source4.com
+31 33 79 99 760

Klant aan het woord

Laat u inspireren door onze whitepapers, video's en andere publicaties