Connectivity: De basis voor een veilig netwerk | 2source4

Altijd en overal werken

Je wilt een netwerk dat je bedrijf ondersteunt en met je meegroeit. Een netwerk dat zo is ingericht dat het alle risico’s opvangt, ook als die risico’s tijdens de implementatie nog hypothetisch waren. Je wilt een toekomstbestendig netwerk waar je op kunt vertrouwen.

Weet jij wie er op je Wi-Fi netwerk inlogt?

Wachtwoorden zijn eigenlijk niet meer van deze tijd en zorgen vaak voor veel problemen. Bij 2source4 maken we daarom de afhankelijkheid van één netwerkwachtwoord overbodig. Voor Wi-Fi gebruiken een vorm van authenticatie waarmee je middels een certificaat inlogt in plaats van een wachtwoord. Dit certificaat is per gebruiker uniek, waardoor het netwerk weet om wie het gaat.

Deze vorm van authenticatie wordt gecombineerd met role-based security. De role-based security bepaalt aan de hand van de identiteit van de gebruiker welke rechten de gebruiker krijgt op het netwerk. Zo hoeven je werknemers geen wachtwoorden meer te onthouden en weet jij altijd wie er op je netwerk zit en welke rechten deze persoon heeft.

Waarom Aruba?

Aruba Netwerkoplossingen zijn eenvoudig slim en veilig te beheren vanuit de cloud. Vanuit één portal heb je toegang tot al jouw management tools en rapportages. Op basis van intelligente inzichten en geautomatiseerde probleemoplossing houd je gebruikers en je IT’ers happy.

 

Meer weten?

Luuk van den Ende, Relatie Manager

luuk.van.den.ende@2source4.com
+31 33 79 99 765

Klant aan het woord

Laat u inspireren door onze whitepapers, video's en andere publicaties