Flexibel werken in de cloud

U wilt niet meer na hoeven denken over de capaciteit van uw server. Uw verouderde systeem is aan vervanging toe en kan niet samenwerken met nieuwere systemen. Of u bent op zoek naar meer flexibiliteit en wilt de stap maken naar de cloud.

Leer meer over onze oplossingen op het gebied van infrastructuur.

Vernieuwingsslag maken met uw besturingssysteem

Met een moderne serveroplossing in de cloud bent u flexibel en niet afhankelijk van een eigen server. Onze oplossingen zijn schaalbaar en bewegen mee van minimale drukte tot piekbelasting. In een cloudomgeving zijn alle eigenschappen en mogelijkheden van virtuele servers op gebruiksvriendelijke wijze beschikbaar. U bent niet meer afhankelijk van servers die op verschillende plekken staan. Onze oplossingen passen zich aan aan uw behoefte en situatie. Zo maakt u een vernieuwingsslag binnen uw organisatie.

 

Minder storingen en beheerkosten

Met virtualisatie voorkomt u dat u met verouderde licenties werkt, dat medewerkers niet meer samen kunnen werken en dat beveiligingsrisico’s op de loer liggen. Fysieke servers vergen daarnaast meer onderhoud en beheerkosten. Met virtuele servers kan er veel meer op afstand worden aangepast of overgezet. U hoeft niet meer na te denken wat uw server aankan en u bent verzekerd van een voorspelbare beschikbaarheid en kosten.

Tevreden klanten

Meer weten?

Anand Toebak, Relatie Manager

anand.toebak@2source4.com
+31332990994

Klant aan het woord

Laat u inspireren door onze whitepapers, video's en andere publicaties