Application Delivery: Centraal beheer van uw applicaties | 2source4

Centraal beheer van uw applicaties

Wilt u optimaal gebruik maken van de mogelijkheden van uw systemen? Wilt u verschillende locaties en gebruikers binnen uw organisatie centraal kunnen verbinden en beheren? Werkt u met veel verschillende apparaten binnen uw organisatie dankzij de komst van Bring Your Own Device?

Leer dan meer over onze oplossingen op het gebied van Application Delivery.

Optimaal gebruik van uw apparaten en systemen

Onze oplossingen realiseren een vereenvoudiging van de applicatielevering zonder in te leveren op de gebruikerservaring. Moet u inloggen in een (trage) terminal om naar een ander systeem te gaan? Zonde, want zo maakt u geen optimaal gebruik van de mogelijkheden van uw eigen apparaten. Tegenwoordig is het mogelijk om losse applicaties te virtualiseren en tegelijkertijd op uw eigen besturingssysteem te blijven werken. Het is de snelste en meest flexibele manier om alles uit uw systemen te halen.

Schaalbare oplossingen, betalen naar gebruik

Met Software as a Service (SaaS)-oplossingen betaalt u naar gebruik en zijn licenties inbegrepen. Geen toegang meer krijgen tot een overvol systeem is dus verleden tijd. U hoeft geen investering te doen die gericht is op de piek in gebruikers, de databases schalen met u mee. Daarnaast zorgen deze schaalbare oplossingen voor een optimale drukverdeling op verschillende systemen, zodat deze niet overbelast raken. Ideaal voor systemen met veel gebruikers op verschillende locaties of in verschillende tijdzones.

Meer weten?

Anand Toebak, Relatie Manager

anand.toebak@2source4.com
+31332990994

Klant aan het woord

Laat u inspireren door onze whitepapers, video's en andere publicaties