Cloud services van 2source4

Moderne bedrijfsvoering vereist flexibiliteit

Oftewel: digitaal ondernemen met een IT-infrastructuur die naar wens aangepast kan worden. Deze verantwoording ligt bij onze 2source4 accountmanagers en productmanagers.

Wat zij voor u en met u doen is:

  • Een inventarisatie maken van uw huidige situatie waaruit een persoonlijk toekomstplan groeit in de Private cloud, Public cloud of Hybride cloud
  • Advies geven over de mogelijkheden van Office 365, de meest uitgebreide en veiligste oplossing voor cloud-productiviteit en communicatie ooit
  • Dieper ingaan op oplossingen als Azure, Power BI en CRM online

Waarom werken in de cloud?

Werken in de cloud is de online opslag van gegevens, software en bestanden waar je altijd en overal bij kunt. Deze opslagruimte bevindt zich in een ‘cloud’, een wolk. Met deze cloud bent u sneller en worden data en applicaties effectiever beheert en gebruikt.

Er is echter onderscheid in een Private cloud, een Public cloud en een Hybrid cloud. De Hybrid cloud biedt het beste van twee werelden zodat u profiteert van externe bronnen wanneer dit van belang is voor uw bedrijf.

2source4 heeft geen eigen datacenter maar maakt gebruik van de 26 datacenters van Microsoft waaronder die in het Nederlandse Middenmeer.

Door te verlengen in de cloud breidt u opties uit zonder het moeilijker te maken. Met een Hybride cloud van Microsoft kunt u bijvoorbeeld werkvolumes van uw datacenter verplaatsen naar Microsoft Azure, of een datacenter van een hosting service-provider verplaatsen terwijl u gewoon overzicht blijft houden op de infrastructuur.

Ook kunt u hybride toepassingen bouwen die gebruikmaken van bronnen op locatie en in de cloud. En: u kunt profiteren van opslag, back-up en herstelmogelijkheden met verbeterde efficiëntie en lagere kosten!

Neem contact met ons op voor een gesprek over de cloud met beide benen op de grond.